All you gotta do is act naturally

3 Comments

I dag, for 30 år siden, blev Ringo Starr i London gift med Barbara Bach. De mødte hinanden som skuespillere eller hvad man nu skal kalde det i filmen The Caveman. Der kunne de kun gøre sig forståelige over for hinanden med gryntelyde og kropssprog, men det gik da endda. Det eneste, de skulle gøre, var at act naturally.

Før mødet med Ringo var Bach bl.a. Bond-babe i The spy who loved me.

Brylluppet blev i øvrigt bivånet af Paul McCartney og George Harrison. Det fik The New York Post til i sin reportage at skrive, at trioen lød, som om de aldrig havde været fra hinanden, men de spillede ikke ved begivenheden. Det var der hyret folk til.

Barbaras søster, Marjorie, er i øvrigt gift med Eagles-guitaristen Joe Walsh.

Og så tilbage til musikken.

Illustration: Still fra filmen

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.

3 Comments

 1. comment-avatar
  Chopstick27. april 2011 - 18:16

  Jeg er helt sikker på, at der er flere begivenhedsrige ting at skrive hjem om den 27. april 1981 – eller 1971 eller 1961 for den sags skyld – end B. Bach’s og R. Starkey’s møde foran et film crew over there. Måske var Keith Emersons Moog ikke i sync, måske slog Neil Young Graham Nash over fingrene, måske kiksede Kiss’ make-up før en tv-audit, måske forsvandt Alice Coopers slange i hans bukseben, måske mistede Joni Mitchel sin mødom endnu en gang, måske var Lennon ikke fuld, måske fik Dave Swarbrick hørelsen tilbage, måske kom Steve Harley til at tale med London-accent, måske fandt Christian Vander en ordbog til sit Zheurh, måske omfavnede Gainsbourg og Andrew Lloyd Weber hinanden.

 2. comment-avatar
  Torben28. april 2011 - 09:35

  Den der med Alice Coopers slange i buksebenet er først den 3. maj.

 3. comment-avatar
  ross2. maj 2011 - 23:49

  - Og så vil jeg hellere se billeder af Barbara Bach end af Keith Emerson

Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top