Amy Winehouse genoplives

Kommentarer slået fra

Næppe er liget blevet koldt, før gribbene flokkes om at få mest muligt ud af resterne. På Amy Winehouse’s site offentliggøres i dag, at hendes familie og mest dedikerede fans trygt kan gå julehandlen i møde.

Takket være et “nyt” album, Lioness – Hidden treasures.

Det består af obskure skæringer som coverversioner af ‘The Girl From Ipanema’, sunget af en attenårig Amy, ‘Will You Still Love Me Tomorrow’ og duetten med Tony Bennett, ‘Body and Soul’, alternative udlægninger af sange som ‘Valerie’ og outtakes. Tolv numre i alt, kompileret og efterproduceret af Mark Ronson og Salaam Remi i samarbejde med sangerens familie, i.e. hendes far.

Et nyt nummer kommer med, ‘Between the cheats’, som ganske vist blev indspillet i 2008, men skulle have været med på det tredje studiealbum, der aldrig kom, fordi Amy drak sig ihjel sidst i juli i år.

Et forsonende skær kastes over dette spekulationsprodukt ved meddelelsen om, at et pund af hver solgt plade/download i Storbritannien går til Amy Winehouse Foundation, den velgørende fond, faderen Mitch Winehouse har etableret.

Den britiske talsmand for HMV-kæden er naturligvis begejstret for denne forlængelse af Winehouses kommercielle liv. Alt andet ville også komme bag på mig.

Se det komplette indhold af albummet her.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top