Bamse lever videre på hitlisten

Kommentarer slået fra

På samme måde som afgående politiske ledere pludselig genopstår lettede og lyslevende således har afdøde sangere det også med at få nyt hitlisteliv.

Seneste eksempel er Flemming Bamse Jørgensen, som her synger sig ind i Michael Falch-sangen ‘Jeg Følger Mit Hjerte’.

Den danske hitliste plejer i januar at være en stille ting, renset for nyheder. Således også i år. På den liste, der bliver offentliggjort i dag, er der kun syv ‘nye’ indtog, og de er alle såkaldte re-entrys. Tre af de syv er signeret Bamse.

Han går igen – direkte – ind på listen som nummer 12 med sin seneste cd Tæt På. Og er desuden placeret som nummer 27 og 28.

Hvordan er det nu sangen går? Tænker altid på dig…

Her kan du læse Falchens mindeord over Bamse.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top