Beatles-antologien på iTunes

1 Comment

Dagens gode Beatles-nyhed er, at Anthology-serien fra 1995-96 nu omsider er blevet remastereret. Den mindre gode er, at de tre oprindelige dobbelt-cd’er kun bliver tilgængelige digitalt via iTunes. Man kan så med nogen ret spørge, hvor meget nytte man vil få af den forbedrede lyd.

I stedet for dobbelt-cd’erne kan man købe en såkaldt highlights collection med 23 numre, og de tre plader kan også erhverves samlet som en slags bokssæt.

Til gengæld er vi stadig nogen, der synes EMI skulle få fingeren ud og lave et fysisk bokssæt, som enten inkluderede de små Anthology-dokumentarfilm. Eller udgav også filmsættet og cd-sættet samlet. Der må være et marked derude.

Beatles’ specielle iTunes-side vil man også kunne opleve en ny radio-feature, Meet The Beatles. Her vil folk som Rick Rubin, Brian Wilson og Jackson Browne berette om, hvorfor The Four var Fab.

Hvis man ikke selv kan høre det…

Anthology-cd’erne kan downloades fra 14. juni. Måske før.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.

1 Comment

  1. comment-avatar
    capac1. juni 2011 - 13:07

    EMI er ikke til at blive klog på. Fingeren ud.

Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top