Ben & Jerry Lennon m. karamel

3 Comments

Man udsætter jo sig selv for meget i embeds medfør. F.eks. delvis indtagelse af en bøtte John Lennon-is i New Yorks lummerhede forleden.

Mærkevaren Ben & Jerry indgik i 2008 aftale med Yoko Ono om at bruge den anti-autoritære, anti-kapitalistiske Lennons navn, kontrafej, brand som blikfang for en is med karamelsmag, isprængt stykker af både det ene og det andet sødestof. Og isen fås altså stadig.

For ligesom at have gemalens eftermæle nogenlunde på det tørre, har Ono så sikret sig, at man, når isen er fortæret, forsikres om, hvilken god gerning man har gjort for slet ikke at tale om dem, man dermed inspireres til at gøre. På indersiden af bøtten kan man nemlig læse: “Get out there and get peace, think peace, live peace and you’ll get peace…”

Velbekomme. Hvem var det, der sang om “walking on thin ice”?

Hvordan isen smagte? Kvalm og selvfed. Præcis som pressemeddelelsen fra Ben & Jerry, som forsikrer, at dele af overskuddet fra salget går til non-profit organisationer.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.

3 Comments

 1. comment-avatar
  capac11. juli 2011 - 09:56

  “Imagine all the people
  Living for today
  - on Ice Cream…” :)

 2. comment-avatar
  Torben11. juli 2011 - 10:07

  tilsat Strawberry forever…

 3. comment-avatar
  Gitte S11. juli 2011 - 17:06

  “A Taste of Lennon” – my favorite flavour ;))

Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top