Byd på bilen der var born to run

Kommentarer slået fra

Alt kommer under hammeren før eller siden. Den Chevy Convertible årgang 1957, som Bruce Springsteen kørte rundt i, mens han skrev på sange som ‘Born to run’ og ‘Thunder road’, er nu sat på auktion. Spinner oplyser, at den forventes at gå for 400.000 dollars.

Springsteen solgte i sin tid, 1976, bilen for 2.000 dollars til en fyr, som solgte den videre for 10.000 dolars, så kom ikke og sig, at rockmytologi ikke kan forrente sig.

I sin tid skiftede Bruce Chevy’en ud til fordel for en sort vintage-udgave af en Corvette. Ikke helt så flashy, men den faldt mere ind i gadebilledet og var ikke så udsat for fansenes opmærksomhed.

Chevyen har været udstillet på museet for rockens Hall of Fame, og skulle stadig være lige så køreklar som sin oprindelige ejers sange.

Privatfoto lånt her.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top