Carly Simon skåret i guld

2 Comments

Ikke et ord om, at Carly Simons plader altid har været indpakket, som om de var målrettet husarer og impulskøbere. Og ja, jeg har faktisk stirret mig blind på hendes brystvorter og sågar købt en af hendes plader uden at have hørt den først – det var dengang man kunne høre musik i pladeforretninger (butikker, hvor man kunne få rigtige plader og blive ekspederet af folk, der vidste, hvad de solgte, red.).

Carly Simons bagkatalog på Elektra har til gengæld meget længe ligget dødlignende hen. De lp’er, der er blevet til cd’er, lyder, så Elektra burde skamme sig.

Nu lysner det. Måske. I hvert fald forlyder det, at hendes populæreste album, det Richard Perry-producerede No secrets, nu genudgives remastereret og på en 24 karats guld-cd. Det er naturligvis feinschmeckerne på Audio Fidelity, der har licenseret pladen fra Elektra. De samme æsteter har gjort et godt genudgivelsesjob med en række de tidlige plader fra James Taylor, Simons daværende mand.

Desværre ser det ikke ud til at No secrets bliver forsynet med bonusspor etc., men det rokker ikke ved, at pladen står som en af Carly Simons bedste. Ikke mindst på grund af den notoriske ‘You’re So Vain’:

Pladen genudsendes 21. juni. Det er ikke længere nogen hemmelighed.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.

2 Comments

  1. comment-avatar
    Arno Guzek27. maj 2011 - 15:20

    Jamen det der med synet af duppeditterne var jo et hit den gang og det var det også i 2001 da Rhino udgav en dvd-audio af skiven, altså et helt nyt mix med surround mix på den en side af dvd’en og så kunne man jo igen nyde Paul og Linda, Mick J og alle de dejlige musikere i øvrigt der medvirkede ved optagelserne. Men nix heller ikke der ekstra materiale.

Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top