CSN fyrer Rick Rubin

Kommentarer slået fra

Det lød som en lovende ide, da det i 2009 blev annonceret, at Rick Rubin skulle producere Crosby, Stills & Nash på en nyt covers-album, der skulle rumme opdateringer af andres gamle sange.

Rubin har jo i den grad gjort det trick før. Tænk bare på Johnny Cash og Neil Diamond.

Nu har CSN fyret Rubin, selv om det selvfølgelig kaldes noget andet. Rubin er, naturligt nok, en efterstræbt producer, og CSN er blevet trætte af hele tiden at blive skubbet tilbage i hans kalender. Den har været fuld af uopsættelige aftaler med Adele, Kid Rock, ZZ Top og Red Hot Chili Peppers.

Inden samarbejdets ophør nåede man at indspille mere eller mindre færdige versioner af James Taylors ‘You Can Close Your Eyes’, Dylans ‘Girl From The North Country” og ‘Norwegian Wood’ samt ‘Ruby Tuesday’.

Også det langsomme indspilningstempo er gået CSN på. Ironisk nok satte de selv i deres guldalder nye rekorder i den retning.

For fans er der måske lidt trøst at hente i nyheden om, at Neil Young p.t. arbejder på at finpudse ikke tidligere udsendte live-optagelser af Crosby, Stills, Nash & Young.

Omvendt kan Neil Young jo sagtens være lige så omstændelig i et studie som Rick Rubin – når det stikker ham.

PR-foto fra Atlantic Records.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top