Dansktop på Gran Canaria

2 Comments

Hvad er det nu man siger? Et billede kan sige mere end mange ord. I hvert fald manglede jeg ord, da jeg her i julen på hovedstrøget i Arguineguin så denne plakat. Og måtte have kameraet frem.

Gran Canaria ligner på mange måder et solskoldet vrangbillede af TV2 Charlie, så det giver god mening, at forhenværende dansktopstjerner som Susanne Lana træder op dernede. Den nu 64-årige sanger har ikke haft noget nemt liv, så der er en bitter ironi i, at hendes største hit er sangen om, at hun ville eje millioner, hvis tårer var guld. Millionerne gik ikke hendes vej.

Men derfra og så til at spise hende af med resterne af julebuffetten er der dog et stykke…

Så bliver der straks kræset mere op for de næste ‘stjerner på toppen’, Keld og Hilda Heick:

Man kan oven i købet så vælge mellem rock ‘n’ roll og Elvis…

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.

2 Comments

  1. comment-avatar
    capac30. december 2010 - 10:04

    Bare vent. Næste gang er det nok Peter A. G., der er rockkostforret… :)

Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top