Dylan får ny bog i 70 års gave

Kommentarer slået fra

Som måske bekendt fylder hans Bobness 70 den 24. maj. Det kommer sikkert ikke til at gå mediestille af, med eller mod hans vilje. En af markeringerne bliver en ny biografi.

Daniel Mark Epstein har tidligere udsendt digtsamlinger og skrevet prisvindende bøger, bl.a. om Nat King Cole. Og har nu altså en bog på vej om det ikke helt uafdækkede område: Bob Dylan.

Dylan medvirker ikke selv i bogen, men det gør en lang række af dem, der har været på sidelinjen i hans karriere. Epstein har bl.a. talt med D.A. Pennebaker, Happy Traum, Ramblin’ Jack Elliot, John P. Hammond, Mike og Pete Seeger, Woodys datter Nora Guthrie, Augie Meyers, Larry Campbell og Eric Andersen.

Bogen bliver på 500 sider og rygter vil vide, at Gyldendal planlægger en simultanudgivet dansk oversættelse.

Sandelig: Let’s Bob till we drop.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top