George Michael juler igennem

Kommentarer slået fra

georgemichael_25_cdcov

George Michael er ikke typen, der inviterer pressen indenfor. Som om han har gode erfaringer med at holde sit privatliv privat … men i den engelske avis The Guardian gør han en undtagelse i denne søde juletid. Anledningen er, at manden, der hvert år gør juletiden mere udholdelig med “Last Christmas”, i morgen udsender “Live in London”, en dvd-dokumentation af sin netop overståede verdensturne plus om en uge en single med den aktuelle titel “December Song”.

I interviewet afslører George Michael, at han har gjort ting i sit liv, som han har fortrudt, at han står op ved 10-tiden (om morgenen), lader sin personlige assistent løbe ned efter en kop Starbucks-kaffe (har de hørt om selv at lave kaffe i den husholdning?) og tager så ellers hul på en dag, som p.t. tilbringes mest i studiet, hvor han er i gang med at indspille nye sange. Hvordan de bliver, vil han ikke afsløre, men de lyder, med hans egne rod, “skizofrene”. Til gengæld gør han ikke noget ud af at tilsløre, at han ryger en del joints om dagen, “men det går ikke ud over min stemme.” Og han er også på crack, “men det har ingen af mine musikere klaget over.”

Intet af det ser han dog som en svaghed. “Det er jo bare sådan jeg er,” lyder det fra idolet, der selv har Elton John som sit største idol, men godt vil have sig frabedt, at nogen hanker op i ham. Og slet ikke Elton og hans emsige velgørenhedsslæng af hattedamer, bl.a. Bono.

Der har været rygter om, at der var en selvbiografi lige om hjørnet og om at et rekordstort forskud skulle være udbetalt. Det passer, men nu tilbagebetaler George Michael det. Han kan nemlig ikke skrive bogen. I hvert fald ikke nu. Tiden er ikke rigtigt til det, siger han. Måske next Christmas.

Foto en beskæring af forsiden på cd’en “TwentyFive” fra 2008.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top