Jack White vs. Ray Davies

2 Comments

Det har et godt stykke tid ikke været nogen hemmelighed, at der arbejdes med en filmversion af Kinks-klassikeren Schoolboys in disgrace. Bag filmen står komikeren og skuespilleren Bobcat Goldthwait, som allerede siges at have et manus klar, som Ray Davies har sagt god for.

Til gengæld har der verseret en del rygter om, hvem der skulle være musikalsk producer på filmen, som opererer med en genindspilning af alle sangene. Jack Whites navn er dukket op og forsvundet igen, men nu skulle det være sikkert og vist, siger Davies til BBC.

Som Davies siger om White: “He’s a great technical player and would bring some great anarchy to it, which is in keeping with the script.”

Kontrakten er dog endnu ikke underskrevet. Og Ray har åbenbart ikke spurgt Jack, hvis talsmand dementerer historien.

Imens overvejer Kinks-stifteren at sælge sit og bror Daves studie, Konk. Måske fordi Kinks ikke rigtigt har noget at bruge det til længere, selv om der også på den kant verserer rygter om genforening eller er det bare ønsketænkning?

På sit website har Dave i hvert fald bekendtgjort, at han synes, broder Ray har lavet karaoke-Kinks-shows siden 1996. Tag den, Ledreborg, og i øvrigt synes Dave, at en eventuel Kinks-genforening vil være som en dårlig remake af Night of the living dead.

Tal om schoolboys…

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.

2 Comments

 1. comment-avatar
  Torben Bille10. juni 2011 - 20:13

  Der findes en demo-version væsensforskellig fra 1961-singlen, men dette er ikke denne.

  Faktisk tror jeg ikke, det er Patsy Cline.Og udgivelsen virker noget dubiøs.

  Det er givet heller ikke LeAnn Rhimes’ senere cover:
  http://www.youtube.com/watch?v=SYQOSmGpd0w

  Her er originalarrangementet: http://www.youtube.com/watch?v=Zzq5X-p2C0Y

  Få fat i denne: http://www.amazon.co.uk/Sweet-Dreams-Complete-Masters-1960-1963/dp/B003AQWR4S/ref=sr_1_3?s=music&ie=UTF8&qid=1307729530&sr=1-3

  God fornøjelse

Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top