Lundell mindes Roskilde

Kommentarer slået fra

Ulf Lundell måtte her i foråret aflyse en stor anlagt turne på grund af overanstrengelse. Som kompensation udsender han nu hele to live-cd’er på en gang.

I stil med Neil Young har også Lundell et uudtømmeligt arkiv af gamle indspilninger og live-optagelser. Og han har orden i dem. Nu linder han lidt på skufferne, og ud kommer en dobbelt-cd, Roskilde Orange Stage 2 juli 1999. Lundells koncert dengang blev optaget af DR, og med sig havde Uffe sin yndlingsguitarist Janne Bark samt Magnus “Norpan” Eriksson, Jerker Odelholm og David Nyström.

De, der overværede denne midnatsforestilling (efter R.E.M.), husker den som ret mindeværdig. Især udgaven af ‘Hun Gör Mig Galen’ stak ud.

Samtidig udsendes albummet Unplugged solo, som er netop det, optaget i efteråret 2008. Med højdepunkter i tolkninger af ‘Den vassa Eggen’.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top