Martha kører stadig motellet

Kommentarer slået fra

Nu om dage siger navnet Martha Davis vist ikke mange særligt meget. I morgen fylder hun 60, og hun er stadig primus motor og forsanger for The Motels, Los Angeles-bandet, der først i 80′erne markerede sig med en ikke uinteressant poprock i hælene på The Cars og Blondie.

Sange som ‘Total Control’, ‘Suddenly Last Summer’ og ‘Only The Lonely’ hittede og fremtiden tegnede lys. Så fik Martha Davis konstateret – en nu helbredt – kræft, og gruppen gik i opløsning. En ikke særligt spændende soloplade fulgte og hun bad selv om at blive frigjort fra sin pladekontrakt.

Siden 1997 har hun med skiftende besætninger turneret som Martha Davis & The Motels. Et par live-cd’er, en børneplade plus de obligate opsamlinger er blevet udsendt, og sidste år indgik hun og bl.a. den tidligere sanger i Berlin, Terri Nunn, et samarbejde omkring podcast-talkshowet, Between the sheets.

Blandt emnerne er musik og sex. Og på det motel kan de fleste af os vist tjekke ind…

Ukrediteret PR-foto, 2010 (jo!)

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top