Nu er vi alle nordmænd

3 Comments

Det er efter sådan en dag, at vi alle er nordmænd.

En af Åge Aleksandersens store sange kommer mig i hu. Den er lidt dated sine steder, men essensen er klar: Forfald ikke til mismod, selv når det ser sortest ud.

Men når det bles som værst på toppan
Og når galskapen får rå
Ska vi hold omkring hver ainner
Og vi veit det her ska gå

Å – å levva livet
Å – å levva livet

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.

3 Comments

 1. comment-avatar
  arne schiøtt23. juli 2011 - 11:01

  En uhyrlig katastrofe, men også ubærlig fordi det var en af deres egne som forestod massakren. Det havde været meget lettere at forholde sig til en fælles fjende af fremmed herkomst.

 2. comment-avatar
  Torben23. juli 2011 - 13:29

  Nemlig

 3. comment-avatar
  ross24. juli 2011 - 19:37

  - Og det var netop hvad f.eks. TV2 News håbede (?)til det sidste. Læs Ole Rasmussens ‘Sket i ugen’ fra dagens Søndags Politiken, 1. spalte.
  Så havde alting været så meget lettere.

Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top