Orden på Annie Lennox

Kommentarer slået fra

Ordner hænger man ikke altid på idioter. Traditionen tror udløser den engelske dronning ved årsskifterne en regn af ordner. Således også i år, hvor Hendes Majestæt bl.a. har behængt den 56-årige Annie Lennox med en OBE-orden.

OBE står for Officer of The Britisk Empire, og rangerer over MBE, som efterhånden er tildelt talrige rock- og popmusikanter med mere eller mindre oprørsk fortid, startende i sin tid med The Beatles.

Annie Lennox får ikke prisen for sin musik, selv om der nok kunne være grund til det. Senest den særgent dragende juleplade, A Christmas Cornucopia.

Hun modtager den for sit omfattende velgørenhedsarbejde inden for AIDS- og HIV-bekæmpelse. Bl.a. for Oxfam og sin egen kampagne, SING.

Med den nye orden bliver Lennox ikke slået til ridder. Så skal hun højere op i ordenshierarkiet.

Foto hentet her.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top