Pablos bedstefar hedder Bob

Kommentarer slået fra

Pablo Dylan er søn af Jesse Dylan, søn af Bob. Og mens faderen bl.a. har gjort sig i filmbranchen – han har lavet bl.a. videoer for Tom Petty og Lenny Kravitz og står bag Obamas ‘Yes We Can’-video – er Pablo et barn af rapkulturen. Og han har netop udsendt sit første mix, 10 minutes. Og en single er lige om hjørnet.

Inspirationen er Eminem, men farfar er også inde over, når barnebarnet tænker musik. I hiphopmagasinet allhiphop.com udnævner 15-årige Pablo 70-årige Bob til sin tids Jay-Z.

Og som han siger: “Of course we do two different things, and I don’t want people to see me for what he has done. But, what I have done, I mean from a musical and personal standpoint, is definitely influenced by him … and I have learned so much from him just listening to his records, but I hope his music continues to live on through what I continue to do the rest of my life.”

Vi er stadig nogle, der mener, at Bob Dylan er den første og største rapper.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top