Rumer genopdager 70′erne

Kommentarer slået fra

Rumer, sidste års store britiske debutant med Seasons of my soul, venter lidt med den svære to’er. I hvert fald hvis denne skal indeholde sange af hende selv. Istedet er Rumer alias Sarah Joyce gået i studiet i selskab med 70′er-sange af navne som Terry Reid, Richie Havens, Clifford T. Ward og Leon Russel, som hun fortolker på albummet Boys don’t cry.

Det udkommer til februar næste år.

Pladen kommer til at rumme et par duetter med Queen of Denmark-sangeren John Grant, som til Mojo fortæller, at Rumer “prøver at udforske en fuldstændigt mandlig synsvinkel, for at gå ind i den og se, hvordan det er at gøre den historie til sin egen.” Resultatet bliver, lover han, “fucking brilliant.”

Rumer selv vægrer sig ved at kalde albummet en decideret efterfølger til debutalbummet. Hun er snarere, siger hun, gået i gang med projektet “for at lære at elske musik igen efter et skørt år.”

Hun holder pause fra studiet, når hun fra 11.11 drager på en britisk turne.

Rumer er desuden aktuel med sangen ‘I Believe In You’ fra Rowan Atkinson-filmen Johnny English. Hør den her.

Officielt pr-foto af Kevin Westenberg.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.

Related Articles

Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top