Sebastian bliver solist igen

Kommentarer slået fra

Her er en sang til dig, ja, der er faktisk flere. Det, der længe er gået rygter om, er nu officielt: Sebastian udsender sin første ikke-musical relaterede plade siden 1990 og Miraklernes Tid.

I et studie på Frederiksberg er Sebastian sammen med gamle kendinge som Morten Kærså, Perry Stenbäck, Klaus Menzer, Nils Henriksen og Michael Friis i øjeblikket i gang med sangene til et nyt studiealbum. Endnu har pladen hverken titel eller udgivelsestidspunkt, men Sony skulle være pladeselskabet.

Til GAFFA siger Sebastian, at pladen tager afsæt “i stilen fra albummene fra 1980′erne. Som Stjerne til støv og 80′ernes boheme. Albums, hvor alle sange har deres egen karakter, så der er det akustiske, det rockede, det poppede og det jazzede. Og den er meget teksttung med temaer som liv, død, kærlighed og politik. Det bærer præg af, at jeg har levet et langt liv og fået en del erfaringer, så der er ikke så mange huller til soloer,” som han siger.

I min 2009-bog om Sebastian erkendte han, at han “mærker alderen lidt mere nu. Hvor lang tid er der at være aktiv i, dukker jo op som et stadigt tilbagevendende spørgsmål, ikke..”

Aktivitetsniveauet lader heldigvis ikke til at være det store problem p.t.

Ukrediteret pressefoto

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top