Skreg du ‘yeah, yeah, yeah’?

2 Comments

Gyldendal arrangerer en lille konkurrence, hvor man kan vinde min nye Beatles-bog, hvis du er en af eller kender nogle af de fans, der sad på første række i K.B. Hallen i juni 1964. Her foreviget på Erik Petersens billede, der pryder forsiden.

Se mere på Gyldendals Facebook-side.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.

2 Comments

  1. comment-avatar
    Trine27. oktober 2010 - 13:53

    Niks, jeg kan ikke deltage i konkurrencen. Men jeg kan huske, at min far fortalte, at den skole han var lærer på i ramme alvor diskuterede om man kunne forbyde de elever, der havde købt billet til koncerten, at deltage. Man mente det ville ødelægge deres moral, og man ville ikke have skolens navn kompromiteret. Så vidt jeg husker historien endte skolen med IKKE at forbyde eleverne at tage til koncert.

  2. comment-avatar
    Niels Christensen15. december 2010 - 13:41

    Jeg var der – som 13-årig. Min onde stedfar havde fået to billetter af sit firma, men jeg kunne ikke få nogen klassekammerater til at tage med (de måtte ikke), og ingen ved KB hallen troede på at jeg havde en billet til salg (30 kr). Kan huske at der var utallige danske opvarmningsbands, at Ringo var erstattet af Jimmy McNicol, at de rystede på hovedet når de skreg, at de spillede 20 minutter og at pigerne overdøvede musikken. Ham med solbrillerne, den hvide skjorte og slipset ligner da Henning Stærk, gør han ikke?

Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top