Stones-datter i fars fodspor

Kommentarer slået fra

Man fristes til at sige ‘som far så datter’ ved meddelelsen om, at Theodora Richards er blevet arresteret af politiet i New York. Hun er sigtet for at have graffitimalet, vist nok ordene “T (loves) A”, på en mur i SoHo, og mens betjentene alligevel var på arbejde, fandt de også marijuana og receptpligtig medicin på den snart 26-årige model.

Et bødeforlæg ventes udskrevet.

Theodora er datter af Keith Richards og Patti Hansen, og ernærer sig som model. Blandt andet for Tommy Hilfiger, Burberry og Adidas. Sideløbende studerer hun billedkunst. Måske var det det hun, ifølge AP, forsøgte sig med i tirsdags.

Og trænger hun så ikke til at få lidt sul på kroppen…

PS: Nej, jeg ved ikke hvem ‘A’ er. Men Stones har en sang i kataloget, der hedder ‘Little T & A’.

PR-foto

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top