Unmack statslig smagsdommer

Kommentarer slået fra

Han har altid gået med en anmelder i maven, ham Jens Unmack henne fra nærmiljøet. Det er derfor ikke så underligt, at han for en treårig periode netop er udnævnt til medlem af et af de såkaldte tremandsudvalg for Statens Kunstfond. Naturligt nok det med det skønne bureaukratiske navn, Tonekunstudvalget for rytmisk musik.

Her skal Jens Unmack sidde og forvalte de i øvrigt stærkt begrænsede midler sammen med komponisten og saxofonisten Pernille Bévort samt et tredje medlem, der udpeges til efteråret.

Unmack holder med de trængte i kulturlivet, bl.a. Liverpool FC og kunstnerisk kvalitet, så det kan ikke gå helt galt…

Udnævnelsen til statslig smagsdommer får ham ikke til at lukke kærlighedsbutikken. Hans hjertebarn, Love Shop, rapporteres i studiet, men skal så nok ikke gøre sig de store forhåbninger om statsstøtte. Gruppen har dog også støtter nok.

Vi kipper med flaget herfra og til Viborg og retur via Himmelev.

Privatfoto fra www.jensunmack.dk

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top