Var Beatles-bog bedst i 2010?

3 Comments

Buk-Swienty eller Bille? Beatles eller Hildegard? Berlingske, som ikke længere hedder Tidende til efternavn, offentliggør i dag de nominerede til den årlige konkurrence om Læsernes Bogpris.

Jeg kan, ikke uden en vis stolthed, fortælle, at Yeah Yeah Yeah – en krønike om The Beatles (Gyldendal) er blandt de ti udvalgte bøger, læserne kan stemme på, hvad enten de har købt eller lånt bogen. Eller har lyst til en af delene.

Læsernes Bogpris har været uddelt siden 2004. Og uddeles af Berlingske, Danmarks Biblioteksforening og landets biblioteker.

Du kan afgive din stemme her. Man kan stemme frem til 6. marts.

Jeg tror ikke, jeg behøver fortælle dig, hvilken bog jeg håber, du stemmer på, yeah, yeah, yeah.

Genlæs eller læs Politikens anmeldelse af bogen.

Genlæs eller læs Berlingskes anmeldelse af bogen.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.

3 Comments

 1. comment-avatar
  Trine28. januar 2011 - 09:00

  Done!

 2. comment-avatar
  Jens-Emil Nielsen28. januar 2011 - 09:20

  Stort tillykke. Er i gang med “Slagtebænk Dybbøl” og er lidt skuffet.Dejligt med så mange fagbøger på listen og slet ingen krimier.

 3. comment-avatar
  Torben Bille28. januar 2011 - 09:39

  @Jens-Emil Nielsen: Du har ret. Fraværet af Jussi, Blædel etc. overraskede også mig positivt.

Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top