Årets største flops?

1 Comment

Musikmagasinet Rolling Stone har påtaget sig det slidsomme hverv at kåre de elleve største musikalske bommerter i året, der næsten er gået.

1: Courtney Loves Hole-turne, som var hul i hovedet.

2: The Who’s optræden i pausen i Super Bowl-finalen. Daltrey og Townshend mødte op uforberedte og vidste ikke mere om amerikansk football end dengang de lod sig afbilde med hjelme på et pladeomslag. Det er ikke god stil i USA.

3: Christina Aguileras album Bionic, som både forekom denne blogger og RS lige lovlig Lady Gaga-ficeret.

4: Nick Jonas som med sit soloalbum Who Am I måtte sande, at tiden som teenageidol er ubarmhjertig og hård.

5: Stone Temple Pilots reunion-tur.

6: Gavin Rossdale og Carlos Santanas valg af sangen ‘Bang a Gong’ ved American Music Awards.

7: Michael Jackson og Akons videoduet ‘Hold My Hand’. Langt over kvalmegrænsen, selv for amerikanerne, der ellers elsker at indtage deres sentimentalitet med masser af sukker.

8: Justin Bieber og Justin Bieber og Justin Bieber.

9: Opløsningen af Fall Out Boy.

10: Black Eyed Pea’s ‘The Time’ med Fergie.

11: Diddy

Se begrundelser her.

Udnævnelserne er i sagens natur meget amerikanske. Har du din egen liste så kom endelig med den.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.

1 Comment

  1. comment-avatar
    capac30. december 2010 - 10:14

    Amerikanerne er sære. Det kan godt være, at The Who ikke ved noget om amerikanernes boldspil, men det er sin sag at spille rock på en Super Bowl arena. Og efter min beskedne mening gjorde de en god figur:http://www.youtube.com/watch?v=lHJ0hJnljgw. Og publikum lod til at kunne lide det.
    Noget andet er, at Whos optræden var lige ved at gå i vasken, fordi amerikanerne ikke havde glemt, at Pete Townsende havde kigget på børnepornosider… Den amr. dobbeltmoral svigter aldrig…

    http://tinyurl.com/2vdz4oj

Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top