Døde Facebook-fjæs

Kommentarer slået fra

Den, der skriver dette, er ikke på Facebook. Jeg kan ikke helt forstå konceptet. Min familie og mine venner holder jeg jo i forvejen orienteret, hvis der sker noget af betydning. Og som regel omvendt.

Men at Facebook åbenbart er noget, man bare skal være , ved jeg godt. Mere umoderne er jeg trods alt ikke. Omvendt bliver Facebook jo ret hurtigt ansigts- og dermed meningsløs, hvis ikke man vedligeholder sit site. Kommunikationsforum.dk giver en række eksempler på firmaer, der åbenbart bare troede, at det hele passer sig selv. Det passer ikke. Resultatet bliver en række nye gravmæler på den støt voksende cyberkirkegård.

Se den tankevækkende, kommenterede liste her.

Og så er det vi husker en linje fra en af Michael Falchs nye sange, den om “vores hvide vinterblege døde Facebook-fjæs”.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top