Justin Timberlake 30 i dag

Kommentarer slået fra

Det er faktisk fire år siden sangeren Justin Timberlake sidst udsendte et album, men det forhindrer ham ikke i at være i medierne konstant; sjældent for sin musik og oftere for sine mere eller mindre bekræftede og ofte omtumlede kæresterier med filmstjerner som Cameron Diaz og Jessica Biel. I den kendsgerning finder kritikere en kærkommen bekræftelse på, at den i dag 30-årige Timberlake er mere attitude end indhold.

Overfladisk set har de en pointe, men er også uretfærdig over den Memphis-fødte sanger. Han slog igennem i boybandet ’N Sync, hvis plader omkring årtusindskiftet blev afsat lige så ubesværet som lændetatoveringer til de teenagepiger, der udgjorde fanskaren. At han dannede par med sin makker fra Disney-serien Mickey Mouse Club svækkede hverken hans eller Britney Spears popularitet og paparazzitække.

I 2002 debuterede han som solist med cd’en Justified, som blev fulgt op af den lige så multimillionsælgende FutureSex/Love Sounds. Pladerne viser en begavet, gennemført musikalsk Michael Jackson-epigon.

Derudover har han forsøgt sig som en ikke ueffen skuespiller samt ad hoc-arbejdet med et utal af musiknavne, ikke mindst Madonna (på cd’en Candy), og der er rigeligt med musik i ham til, at han fortjener at blive husket som andet end ham, der mere eller mindre hændeligt blottede Janet Jacksons bryst, da parret optrådte i halvlegen i Super Bowl-finalen i 2004.

Siden har Justin Timberlake ikke frekventeret football, men dyrker golfspillet med samme kærlighed, som han synger sin slebne soul.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top