Kortslutter pirateri kulturkredsløbet?

Kommentarer slået fra

Jeg ville lige gøre opmærksom på dagens tankevækkende kronik i Information om fordomme og fakta i musikpirateri-debatten. Læs den her.

Selv om kronikøren er part i sagen, eftersom han er ansat af branchen, kan man ikke klandre Peter Schiønning for manglende juridisk indsigt. Det bliver spændende at se, om piraterne sætter deres gamle, slidte argumentationsbånd på. At dømme efter de første kommentarer tyder det desværre på, at de kun forholder sig til afsenderen og ikke til, hvad han har afsendt.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top