Mest ondt på hvem?

1 Comment

Den danske poprapper Burhan G. og sangeren Medina har begået en ny video til ‘Mest ondt’, en ballade fra Burhans nye album. I B.T. vedgår de gerne inspirationen fra Helena Christensen og Chris Isaaks ‘Wicked game’-video fra 1989. Jeg havde nok valgt at lade være med at lave den hyldest. Den gør mest ondt på dem selv:

Her er kopien:

Og her er om jeg så må sige originalen:

Og så ikke et ord om, hvorfor Medina og Burhan G. begge skal synge som Rasmus Seebach. Han har da ikke skrevet sangen eller har han?

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.

1 Comment

  1. comment-avatar
    Klaus20. april 2010 - 19:54

    Chris Isaak spiller snart i Amager Bio. Tror ikke han har Helena med, men jeg glæder mig nu alligevel…

Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top