Paul Carrack sjæler videre

Kommentarer slået fra

http://www.youtube.com/watch?v=c8jgw3dLBFo

Da The Eagles spillede på Malmö Stadion i 2009 var Paul Carrack opvarmningsnavn. Det ville være forkert at sige, at han stjal billedet fra de californiske koryfæer – dertil var de for suveræne – men Carrack bekræftede sit ry som en fremragende, hvid soulsanger og ikke så lidt af en lun showfætter.

I dag fylder han 60 og kan se tilbage på en karriere, hvor hans solokarriere måske ikke har givet ham lige så meget opmærksomhed som de sange, han har skrevet og sunget for bl.a. Mike & The Mechanics, Squeeze og Ace.

Har man ikke hørt Paul Carrack, har man noget til gode.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.

Related Articles

Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top