Politisk gangster på flade dæk

Kommentarer slået fra

Tilståelse: Jeg stemte ikke til tirsdagens regions- og kommunalvalg. Og måske er det bare en bekvem undskyldning, men forløbet omkring konstitueringerne landet over har bekræftet mig i, at der ikke er nogen grund til at sætte kryds ved at blive til grin. Topmålet var Københavns Rådhus, hvor der opførtes et magtpolitisk skuespil, som ville være blevet afvist som for tykt karrikeret, havde det været skrevet af Dario Fo.

Klaus Bondam har selv med mellemrum i sin tidligere karriere brilleret med en egen tør, djærv underspillet humor. Det er længe siden. Her til morgen blev han så udsat for Hans Engells skarpe tunge og ditto analyse. Engell kaldte Bondam en politisk gangster. Og manden modtog bare titlen med det smil, der viser, at han bag statsmandsydret gemmer en opportunist, bygget af teflon og hul retorik. Jo, der er ikke langt til Las Vegas.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top