Adele klar med sin anden cd

Kommentarer slået fra

Der er efterspørgsel efter de stille piger med det store, følsomme udtræk. Engelske Adele var oprindelig programsat til kun at give koncert i Lille Vega 24. marts. Nu er koncerten flyttet til Store Vega, så der bliver sat lidt flere billetter til salg.

Adele Laurie Blue Adkins vakte opmærksomhed allerede i 2008, hvor hun blev kritikerdarling med debutalbummet 19, og året efter vandt hun to britiske Grammy’er – som Best New Artist og Best Female Pop Vocal Performance.

Om en lille uge udsender hun sit andet album, 21, produceret af Rick Rubin.

Mon ikke vi kan forvente os mere atmosfærefyldt soul med en stemme, der lyder som om den længes efter at sprænge alle begrænsninger?

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top