Bowie har bog på vej

Kommentarer slået fra

Vi har tidligere her på bloggen skrevet om rygter om en mulig ny plade fra David Bowie, i så fald hans første i seks år. Det viser sig nu, at der er tale om en bogudgivelse.

Bogen, Bowie: Object, kommer i følge Bowies eget site til at præsentere “100 fascinating items that give an insight into the life of one of the most unique music and fashion icons in history. The book’s pictorial content is annotated with insightful, witty and personal text written by Bowie himself.”

Bogen bliver angiveligt den første i en serie fra Bowies velplejede hænder. Endnu er det uvist, hvornår bogen udkommer.

Indtil videre kan den vordende forfatter glæde sig over, at den eksorbitante genudgivelse af Station to Station i denne uge går direkte ind som nr. 26 på den officielle engelske hitliste.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top