Bruce tager et break

Kommentarer slået fra

Bruce Springsteen har i år fejret sine 60 år i verden med en turne af nærmest episke dimensioner. Den er nu ovre, og har bl.a. budt på hele opførelser af hele albums, nummer for nummer. Den sidste aften på turneen spillede Springsteen og The E Street Band således i Buffalo hele Greetings from Asbury Park. Blandt æresgæsterne var Mike Appel – ingen familiære relationer til Blekingegadebandens åndelige fader. Mike var manageren, som producerede de to første Bruce-album, men som også i henved to år i midten af 70′erne var med til at forhindre, at Springsteen kunne indspille plader. Tja, alder forsoner.

Næste år holder The Boss koncertpause. Der er i hvert fald ingen planer p.t., så måske er det slut med The E Street Band, men som Steve Van Zandt har udtalt: “We do every show like it’s our last show anyway.”

På tegnebrættet ligger færdiggørelse af den obligate dvd fra 2009-turneen samt, nok så interessant, en de luxe-udgave af Darkness On The Edge Of Town.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top