Chok: Borat skal spille Freddie!

1 Comment

Jeg troede først det var løgn, men det skulle være ganske vist: Sacha Baron Cohen alias Borat skal spille Freddie Mercury i en ny spillefilm om den flamboyante Queen-forsanger. “Det vil sikkert komme som et chok for mange’” siger Brian May til BBC, men faktisk har forhandlingerne stået på et stykke tid.

Manuskriptforfatter på filmen bliver Peter Morgan, som også står bag film som ‘The Queen’ og ‘Frost/Nixon’.

Filmoptagelserne går i gang til næste år, og filmen vil handlingsmæssigt fokusere på perioden op til Queens legendariske optræden ved Live Aid 1985. Se eller gense den her.

Vi venter i spænding. En ting synes dog på forhånd klart: Freddie bar både solbriller og leggings med større ynde.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.

1 Comment

Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top