Efteråret kan være hot, hot, hot

Kommentarer slået fra

Her, hvor efterårsstormene trækker op, er det ren livseliksir at få anledning til at ‘spille’ en version af ‘Hot Hot Hot’. Anledningen er desværre mindre glædelig.

Sangens ophavsmand, Arrow alias Alphonsus Cassell, er nemlig død, 60 år gammel, rapporterer New York Times.

Arrow regnedes for soca-stilens mester. Soca er en slags party-calypso.

Med base i det caraibiske øhav, på øen Montserrat, udviklede Arrow sin egen stil, som lånte med arme og navnlig ben fra områdets mange stilarter. Politik var ikke hans sag. Hans budskab var enkelt: “Have a good time, enjoy yourself”.

David Johansen alias Buster Poindexter fik det største hit med ‘Hot Hot Hot’, og sangen blev også solgt til en række tv-reklamer.

Efterår, kom bare an!

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top