Let’s Bob till we drop

3 Comments

http://www.youtube.com/watch?v=FcVjH9LwFeA

Årets oplevelse ved The Grammy Awards var, da Bob Dylan i selskab med Mumford & Sons legede hootenanny og gav en forrygende sjusket og forrygende veloplagt spillemandsudgave af Maggie’s Farm.

Dylan var uforlignelig i rollen som tuberkuløs crooner med italienske hvide sko og noget så sjældent som et smil. Samt sceneoptræden.

Neil Young var blandt de mange i salen, der kunne lide det. Man forstår ham.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.

3 Comments

 1. comment-avatar
  Jesper23. februar 2011 - 09:01

  Og glem ikke Avett Brothers, der også var med. Et fantastisk amerikansk band, som virklig brænder igennem i deres live-optrædender.

 2. comment-avatar
  Torben Bille23. februar 2011 - 09:07

  Ja, de fik mig til at opgive min aversion mod banjoen.

 3. comment-avatar
  Jesper23. februar 2011 - 11:36

  Ha ha – ja lige præcis. Overvejer endda at anskaffe mig en, når man tilsyneladende kan se så cool ud med sådan en på.

Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top