Low Anthem årets Mojo-band

1 Comment

Det altid anbefalelsesværdige britiske magasin Mojo, der skriver læseværdigt nyt om al den gamle rock (og den nye af slagsen i samme ånd) har kåret det bedste af det bedste i året, der gik.

Sangskriveren og sangeren Roy Wood fik Classic Songwriter Award. Hawkwind fik den såkaldte Maverick Award. Nyligt afdøde Kate fik sammen med sin søster Anna McGarrigle årets roots award. Jimmy Page kom i magasinets Hall of Fame og var det ikke på tide?

The Beatles og holdet bag sidste års genudgivelsesprogram modtog prisen for Catalogue Release of The Year. Fortjent, men kunne man ikke ved samme lejlighed have givet EMI en hånepris for årtiers nøl og smøl?

Årets Classic Album Award tilfaldt The Stone Roses. Mens Devo indkasserede Merit Award. Marc Almond blev årets Hero Award-modtager. Og Duane Eddy blev årets Icon. Duane Eddy?

For at vi ikke her på bloggen skal blive beskyldt for kun at lufte det gamle lort, er så her, som du sikkert allerede har klikket ind på, en smagsprøve på modtagerne af Mojos Breakthrough Act-trofæ, det særegne amerikanske folkrockband, The Low Anthem. De er danmarksaktuelle til august.

Mere indgående info om alle kategorierne her.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.

1 Comment

  1. comment-avatar
    Claus119. juni 2010 - 08:25

    Sys’ godtnok ikke jeg får lyst til at stifte nærmere bekendtskab med Low Anthem, ud fra ovenstående video…selvhøjtidelig, kedelig, & søvndyssende på den dårlige måde…meneh ok, jeg kender faktisk en hel del, som er Meget oppe at køre med dem..jeg forstår det bare ikke…?

Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top