Lykkesten

2 Comments

Mens vi venter på de luxe-indpakningerne af “Exile on Main Street”, Stones’ enten over- eller undervurderede sex, drugs & roll ‘n’ roll-ekskursion, er her en koncertoptagelse fra udgivelsesåret med “Happy,” der kom som single i juli 1972. Og både Mick Jagger og Keith Richards ser faktisk nærmest lykkelige ud, selv om de nok ikke havde bestået en audition hos Crosby, Stills & Nash.

Ude til venstre står Mike Taylor i Rolling Stones-t-shirt og minder om, hvor god en guitarist han var/er og hvor meget han tilførte Stones musikalsk. At han så aldrig blev en af drengene, var en anden sag og ikke hans skyld.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.

2 Comments

  1. comment-avatar
    Claus1. maj 2010 - 09:37

    Jeps! blir’ spændende…det er godtnok hypet blandt millionfan-skaren, men sådan skal det jo være…hvad mon bliver mest interessant…filmen el. de 10 nye numre…jeg var i lang tid ikke klar over at pladen blev til i Sydfrankrig (var Sikker på det var i Sydstaterne…Parson hjalp nok m. Mood of the south…& Keith med at komme i en lidt anden mood.

  2. comment-avatar
    Claus10. maj 2010 - 10:33

    Mick Taylor var altså en rigtig god guitarist…var, fordi de 3 gange jeg har hørt ham (herhjemme & i tyskland), har været en skuffelse…han virkede nærmest ligeglad…med hans spil, som med publikum…& ved alle tre koncerter, brugte han sidste halvdel til at lege Santana, dog ik’ særlig godt. Så for mig VAR han en fantastisk rythm’n’blues guitarist…i Stones…hos Mayall m.fl.

Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top