Natradio for voksne hele døgnet

1 Comment

Mens jeg egentlig skriver på noget andet, er jeg i gang med en overspringshandling, som du kan læse her:

Jeg sidder og lytter til radioen. Ikke DAB-lydtapetet fra DR eller Nova, men en net-radiostation, som spiller rock fra dengang FM-radio var æterens konge, og pladevenderne vidste, hvad de snakkede om, ja, man kunne høre, at de havde hørt pladen, inden de satte den på. Hans Otto Bisgaard, Jørgen de Mylius, Lars Daneskov, Alex Nyborg Madsen, Andrew Jensen, Kim Schumacher (R.I.P.) ja, selv Leif Wivelsted. Nogle af dem er stadig på og trodser formatradioens forbandelse i små reservater. Medieverdenens sidste mohikanerne. Og lad os ikke glemme Ole Jacobsen på P4 København.

Åh ja, jeg kom bort fra det, men sådan er det med hemmeligheder, man egentlig gerne vil dele, men alligevel vægrer sig ved at fortælle andre. Jeg lytter til KSWD 100.3 alias ‘the sound of LA’. Den er kun et klik væk. Tune in! Og skru op.

Jeg ved godt, at pladevenderne over there ikke spiller noget uden for playlisten, men sikke en liste, og de lyder begejstrede og vidende. De ønsker, at du skal lytte. De er formidlere med andre ord. Ikke bare afviklere.

Den seneste halve time har de bl.a. spillet:

2:22 - Born To Run  by  Bruce Springsteen  wiki Buy Now iTunes

2:12 - Eyes Without A Face  by  Billy Idol  wiki Buy Now iTunes

2:06 - Gimme Shelter (live)  by  Rolling Stones  wiki Buy Now iTunes

1:59 - Like A Rolling Stone  by  Bob Dylan  wiki Buy Now iTunes

1:55 - Smokin’  by  Boston  wiki Buy Now iTunes

1:52 - I Won’t Back Down  by  Tom Petty  wiki Buy Now iTunes

1:42 - Surrender  by  Cheap Trick  wiki Buy Now iTunes

1:38 - Livin’ On A Prayer  by  Bon Jovi  wiki Buy Now iTunes

1:33 - My Sweet Lord  by  George Harrison  wiki Buy Now iTunes

1:29 - Boys Are Back In Town  by  Thin Lizzy  wiki Buy Now iTunes

Og selvfølgelig er de i ledtog med Steve Jobs, men de linker også, hvis du vil vide mere.

The beat goes on. Heldigvis.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.

1 Comment

  1. comment-avatar
    Uffe19. februar 2010 - 14:24

    ‘… ja, selv Leif Wivelsted.’ :-)

Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top