Ruster Garfunkels guldrøst?

1 Comment

Simon & Garfunkel, parret, der unægtelig har haft deres ups and downs, men stadig spiller sammen med ujævne mellemrum, har netop aflyst deres amerikanske sommerturne. Det er i en eller anden forstand alderen, der trykker. I hvert fald på stemmebåndet, for den 68-årige Art Garfunkel har fået midlertidigt lægeforbud mod at synge, men at det ikke er ret længe siden, han kunne synge, kan man forvisse sig om på dette klip fra sidste år. Wow-effekten er udtalt.

Siden har han haft en lammelsestilstand på stemmebåndet. Og skal nu rekreere sig. Derfor aflysningen i, som det hedder, respekt for vores fans. Og kunne man tilføje: Musikken.

Art Garfunkel har også her i foråret aflyst solokoncerter, og da han og Paul Simon optrådte på jazzfestivalen i New Orleans beklagede Garfunkel, hvis hans stemme lød lidt ‘undvigende’.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.

1 Comment

  1. comment-avatar
    Claus119. juni 2010 - 08:36

    Det håber vi sandelig ikke at den gør.

Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top