Sunshine

Kommentarer slået fra

VARMEPLADE 6:

Det behøver ikke veje tungere end som så, et luftigt sommerhit. Danske Ginger Ninja rammer perfekt den ubekymrethed, vi soltørstende tiltvinger os adgang til efter alle disse mørke måneder:

We were lost in the dark but we’ve opened the door
We’re afraid cause this thing’s never happened before
There’s a fear making noise in the back of your head
But there’s no need to be afraid crawl back in my bed
Get in line for the sunshine
Get in line for the sunshine
Calm down and get in cause we’re ready to go
There’s no point in holding back cause it’s out of control
Is it brown? is it blue? is it black? is it dead?
Don’t you worry ’bout a thing crawl back in my bed
Get in line for the sunshine
Get in line for the sunshine

Johan Luth, Carl-Erik Riestra Rasmussen, Henrik Hamilton og Rasmus Søby Andersen albumdebuterede med Wicked Map i januar. Nogen kalder dem electro-rockere. Det ved jeg ikke, hvad er, men jeg kan høre et hit, når jeg møder et – denne gang takket være min yngste datter.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top