Da Sebastian kun hed Knud

Kommentarer slået fra

Mens vi venter på det første regulære studiealbum i over tyve år fra Sebastian et tilbageklip på dengang, da han endnu kun hed Knud.

Billedet stammer fra popbladet Nyt Børge, og er fra 1968. Night And Day var en duo, der spillede rundt omkring, ikke mindst til de talentkonkurrencer, der turnerede rundt i Underholdningsbussen. Knud og Thomas var gamle venner fra Asserbohus Kostskole, og var begge to vilde med Donovan.

Singlepladen blev ikke til noget. Den dag, der var booket studietid, var Thomas ingen steder at finde. Han var noget mere flippet end Knud, som til gengæld fik mere fart og form på det hidtil tøvende sangskriveri – på engelsk. En medvirken i Studio X, et DR-radioprogram i børne- og ungdomsredaktionens regi, blev hørt af Rene Gosvig fra Mørks Musikforlag, og resten er, som de siger, historie.

Tak til Jerry Ritz og Jørgen Billing for udklippet.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top