Julian Lennon har blik for det

Kommentarer slået fra

Der blev knipset masser af billeder, da Julian Lennon i sidste uge holdt fernisering på sin fotoudstilling i New York. Prominente rockfotografer som Mick Rock og Timothy White var til stede, men med al respekt samlede opmærksomheden sig om nogle af de andre inviterede.

Det er, som Julian engang sang, blevet for sent at sige farvel. Så derfor sås hans mor, Cynthia, kramme Yoko Ono. Der blev også taget familiefoto af Yoko, Cynthia, Julian og hans halvbror Sean.

May Pang, kvinden, der på Onos opfordring i sin tid hyggede om John Lennon under dennes ‘lost weekend’ var også til stede, men kom ikke med på billedet. Hun er nu selv fotograf.

Den nu 47-årige Julian kalder udstillingen Timeless. Fotografierne er kunstfotos. Stemningsfulde og en smule udvendige, men dygtigt udført. På det seneste har han også taget endnu ikke offentliggjorte billeder af U2, som han lånte sit slot i Frankrig, da de stod og manglede et studie.

Musikken til receptionen blev leveret af instrumentalsporet til det album, Julian har haft liggende i tre år uden at udsende det. Et noget andet tempo end fader John, men måske også en noget anden branche, hvor berømte efternavne ikke længere fylder så meget i billedet.

PR-foto fra 2007 af Arnaud Baumann.

Se mere her.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top