Premieredato på Harrison-film

Kommentarer slået fra

Det kan godt være, at George Harrison følte sig tilsidesat som Benjamin i The Beatles, men han tog dog revanche for det siden hen. Også efter sin alt for tidlige død har den såkaldt stille Beatle været et godt kommercielt liv. Det fortsætter uden tvivl med Martin Scorseses dokumentarfilm Living in the material world, som får Danmarkspremiere ved en såkaldt eventaften mandag 24. oktober kl. 19.

Da vises filmen m.m. ved forestillinger i Imperial samt i Odense, Esbjerg, Herning, Kolding, Aarhus, Randers, Aalborg, Lyngby, Hillerød og Tåstrup.

Living in the Material World bliver forhåbentlig ikke en helgenkåring, men alene længden på filmen tyder på, at Scorsese når hele vejen rundt i denne modsætningsfyldte musikers liv – tre timer og tyve minutter varer den!

Alene derfor er filmen ikke udset til at få et langt liv i biograferne. Den udkommer allerede 22. november på DVD og Blue-ray med – hvor utroligt det end lyder – ekstramateriale. Desuden udsendes den – naturligvis – i en deluxe-udgave, som rummer endnu mere ekstramateriale, en cd med ti hidtil uudgivne Harrison-sange og en mini-version af Olivia Harrisons biografi om George.

My sweet lord, indeed…

Vi vender her på bloggen tilbage med anmeldelse af filmen. Inden da kan du se en trailer her.

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top