Neil Young præsenterer nyt

Kommentarer slået fra

Endnu en levende ternet skjorte, Neil Young, er p.t. i studiet med Daniel Lanois. Parret rapporteres halvvejs gennem et nyt pladeprojekt, men alt har jo altid hvad det angår været ret relativt for canadieren. Ved en koncert i det traditionsrige Ryman Auditorium i Nashville i går løftede Young dog en smule for indholdet på den nye cd, rapporterer Rolling Stone.

Ved en koncert, hvor Young var i fin form og gav bl.a. noget så relativt sjældent som After The Goldrush-perlen ‘Tell Me Why’ og ‘Helpless’ blev der også plads til et lille, fortættet intermezzo med nye sange, angiveligt fra det kommende album.

Titlerne var ‘You Never Call’, ‘Peaceful Valley’, endnu en antikrigs sang ‘Love and War,’ den klaverakkompagnerede ‘Leia’ samt en af de nærmest apokryfe Young-sange, den selvbiografiske ‘Hitchhiker’ fra Harvest Moon-tiden, som måske nu finder vej til Youngs næste udspil.

Selv om man aldrig skal sige aldrig tyder en del altså på, at vi godt igenigenigen kan ruste os med tålmodighed i forhold til fortsættelsen af Neil Youngs gargantuanske genudgivelsesprojekt.

Foto fra Isle of Wight 2009: Tom Oldham fra www.vetnorblog.com

About the author

Torben Bille http://www.torbenbille.dk
Jeg har siden 1974 som musikanmelder beskrevet rockens vildtvoksende væsen, fra undergrund til mainstream og tilbage igen til i dag, hvor de termer ikke giver mening. Der har ikke altid været plads i de sagesløse aviser, jeg har belemret med mine synspunkter, så det er også blevet til en snes bøger og leksika undervejs. Det kan musikken ikke gøre for.
Anmeldelser
Charles Bradley bløder stadig

Charles Bradley bløder stadig

No Comment

 

Da Charles Bradley for to år siden i en alder af 62 albumdebuterede med No time for dreaming lød han ikke som en debutant. Hans bluesmættede soulfunk lød både gammel og ny. Han havde været helt nede og var kommet op ved at bruge musikken som stige. Det var ikke sådan, at man ikke kunne […]
Journalistik og musik
Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

Utroligt, men sandt: Sven Gaul bliver 60

No Comment

 

For mange er Steffen Brandt så afgørende for TV-2, at de sætter lighedstegn mellem ham og poporkestret, men folk omkring bandet er ikke i tvivl: Det er trommeslageren Sven Gaul, der er bandets kapelmester og cheflogistiker. Sådan har det været siden det såkaldt progressive band, Taurus, sagde farvel til 70’erne og mødte 80’erne som TV-2, […]

Back to Top